Communicatie

Een mooie, warme stem is welkom in elk oor.

Wie voor de stem en vlotheid van Marc Boon kiest, opteert voor degelijke zekerheid. Een warm timbre met een feilloze articulatie. Door de uitgebreide en jarenlange radio-, televisie-, stem- en presenteerervaring straalt de rust en/of dynamiek tot bij de toehoorder… Dit behaaglijk gevoel kan dan ook alleen maar charmeren en daardoor zijn doel regelrecht bereiken.
Stemwerk 

Marc levert niet enkel een stem die je hoort, maar ook een sound waar je echt naar luistert. Door een sterk audiofoon karakter behoort hij met 20 jaar ervaring tot de top van de Nederlandstalige professionele stemmen. Als gewaardeerd spraakmaker is hij dan ook een goede garantie voor een degelijke koppeling tussen uw inhoud en de auditieve verpakking.

Marc maakt STEMWERK bijzonder

- Snel en degelijk voice-overwerk voor radio- en tv-commercials, beeld- en geluidsproducties, bedrijfsfilms, documentaires, e-learning, telecom, multimedia, reclamecommercials, webapplicaties, …

- Stemeigenschappen en -mogelijkheden : warm, zwaar, vriendelijk, verhalend, zakelijk, neutraal, rustig, wervend, vlot, vrolijk, emotioneel, fris, enthousiast, internationaal.

- Accent- en dialectloos, groot tekstinzicht, vlot regisseerbaar,...

Presentaties 

Een besloten gezelschap of een duizendkoppig publiek, een live-gebeuren of televisiecaptatie, showpresentatie of een inhoudelijk sterk debat? Marc is steeds vlot, charmant, creatief en publieksgericht. Afgestemd op de doelgroep geeft hij een aangepast kader aan elke opdracht. Van ludiek tot ernstig, niets wordt aan het toeval overgelaten.

Marc maakt PRESENTATIES bijzonder

- Meer dan 20 jaar ervaring als presentator voor tal van podiumactiviteiten en evenementen : o.a. showprogramma, modeshows, academische zittingen, festivals, interviews, live-interventies, bedrijfsfeesten, productpresentaties, debatten,...

- Uitgebreide ervaring in televisiewerk. Zowel live als live-on-tape, regionaal en (inter)nationaal. Van verslaggeving tot showhosting.

- De combinatie van een professionele stem en de podiumvlotte vastheid, zorgen voor een ongekende meerwaarde als U op zoek bent naar een bedrijfszekere drager voor uw boodschap en/of evenement. Rustig, publieksgericht, met aandacht voor de wensen en doelen van de klant.

Publieksopwarming 

Een geslaagd evenement of een succesvolle opname zijn pas gegarandeerd wanneer het aanwezige publiek ook de volle betrokkenheid en motivatie krijgt. Via een vlotte, humorvolle en interactieve publieksopwarming worden de toeschouwers op de gewenste temperatuur gebracht. Zelfbewust, aandachtig en met grote uitstraling zijn zij daarna het levende en aandachtige droomdecor voor uw activiteit.

Marc maakt PUBLIEKSOPWARMING bijzonder

- Sterke kennis en toepassing van communicatieve vaardigheden om een publiek los te werken en in de juiste (opname)sfeer te brengen.

- Als aanspreekpunt van het publiek is Marc de coach doorheen de hele opname. In overleg met uw wensen en vanuit een perfect aanvoelen voor timing is gepaste interactie een zekerheid.

- Ruime ervaring als presentator en televisiemaker.

Schrijfopdrachten 

Gedachten worden geschreven met passie. Met Marc zit u dus goed. Hij is niet enkel vlot van stem en fris van ideeën, hij bezit ook de gracieuze kunst om gedachten in woorden om te zetten. Wenst U een zakelijke of emotionele tekst? Zinnen geboren om te genieten of geknutseld om te informeren? U vraagt, de ervaring geleidt de inkt.

Marc maakt SCHRIJFOPDRACHTEN bijzonder

- Schrijft als ghostwriter teksten voor tal van personen, organisaties, instellingen en bedrijven : speeches, voordrachten, teksten voor promotionele doeleinden en/of projectontwikkeling, songteksten, scenario's voor bedrijfsfilms, webondersteuning, ...

- Op zoek naar een scenario voor een bedrijfsfilm, commercial, evenement of theatervoorstelling? Of wenst u gewoon een tekst-doordachte website ? In overleg creëren we een eindproduct dat overeenstemt met de vooropgestelde doelen.

- Vanuit een taalkundige achtergrond en gedreven door veel creativiteit en inspiratie gaat taal leven. Gedragen door een sterk communicatieve kennis wordt de slagkracht van de woorden er alleen maar groter op.