Consultancy

Wie boeit, ontketent aandacht.

Advies, vorming of een totale projectbegeleiding. Samen met u gaan we op zoek naar een betaalbare oplossing op maat. Daarbij staan openheid, communicatie en kwaliteit voorop. Onze gemeenschappelijke sleutels tot opmerkelijk en opgemerkt succes.
Advies 

Loopt uw interne communicatie niet zoals het hoort? Of krijgt u het imago van uw persoon, product of bedrijf niet verteld aan de buitenwereld? Dan biedt Marc u de gepaste oplossing. Samen formuleren we heldere doelen en zetten we concrete bakens uit om ze te bereiken. Advies hoeft niet duur te zijn, maar wel succesvol en doeltreffend.

Marc maakt ADVIES bijzonder

- In het bezit van degelijke communicatieve vaardigheden en kennis van de vele praktische toepassingen.

- Marc is een begeesterend, gedreven en enthousiasmerend mentor.

- Heldere aanpak en intense begeleiding.

Vorming 

Vanuit zijn rijke beroepspraktijk in de theater- en mediawereld, gecombineerd met een jarenlange ervaring binnen het onderwijsveld, is Marc de gedroomde gastspreker en/of docent voor tal van workshops, voordrachten, praktische en/of theoretische infotainmentsessies binnen het domein van communicatie en lichaamstaal.

Marc maakt VORMING bijzonder

- Uitgebreid aanbod van standaard voordrachten. Maar ook een uitwerking van uw voorstel behoort tot de mogelijkheden.

- Sterke communicatieve en interactieve skills om een boodschap op een publiek over te brengen.

- Keer op keer een tevreden publiek en opdrachtgever met evaluaties die voor zich spreken.

Projectontwikkeling 

Congressen, beurzen, opendeurdagen, lanceringsevenementen, stadsprojecten, productpresentaties, thematische evenementen, Voor de realisatie van kleine of grote evenementen, projecten of specifieke opdrachten bent u bij Marc aan het goede adres. Realisaties op korte of langere termijn, van zeer eenvoudig tot erg complex kan u via projectontwikkeling integraal uitbesteden. Ook het uitsluitend realiseren van deelaspecten en/of consultancy behoort tot de mogelijkheden. Een gids kent immers goed de weg en weet uw valkuilen te omzeilen.

Marc maakt PROJECTONTWIKKELING bijzonder

- De totaalaanpak waarbij via een erg uitgebreid netwerk enkel gewerkt wordt met partners die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen binnen hun domein.

- Een globaal projectoverzicht houdt alles betaalbaar en transparant. Daarnaast kunnen de gewone activiteiten van uw bedrijf/organisatie ongestoord verder gaan. Ondermeer om deze meerwaarden kiezen steeds meer grote bedrijven en overheden om de projectbegeleiding integraal uit te besteden.

- Aangezien we in de mogelijkheid zijn om vele deelaspecten van een project zelf ‘in huis’ te realiseren (o.a. regie, scenario, conceptontwikkeling, communicatie, stemmenwerk, presentaties, …), leveren we niet enkel de hoogste kwaliteit maar kunnen we ook werken aan de scherpste prijzen.