Regie

Beklijvende regisseurs kijken in de ziel en gaan naar het hart.

Wie met Marc Boon werkt, ontmoet een professionele, gedreven en enthousiaste mentor. Elke uitdaging wordt een uniek project : eigenzinnig in de vormgeving, verrassend in de interpretatie en pittig intens in de aanpak.
Theater 

Met meer dan 90 realisaties op de teller biedt het theater nog maar weinig geheimen voor Marc. Tragedie of komedie, monoloog of massaspektakel, in de zaal of op locatie, binnen of buiten, spektakel of diepgravend, musical of teksttheater, repertoire of creatie, voorstellingen voor volwassenen of hele families : alles wordt bijzonder in de handen van deze vakman.

Marc maakt THEATER bijzonder

- Niet enkel het eindresultaat moet doorwegen, vooral ook het werkproces staat centraal.

- Een sterke acteursbegeleiding in een eigentijds en aangepast regieconcept.

- Een uitgebreide theatertechnische en dramaturgische kennis en ervaring.

Media 

Met een alziend oog, een gericht oor en een perfect gevoel voor ritme en timing, is Marc de gedroomde regisseur voor uw beeld- en/of audioverhaal. Bedrijfsfilms, commercials voor radio of televisie, in-house-communicatie, web- en sociale mediafeed, … Zelden kreeg je zoveel feeling in één pakket om uw opdracht tot een indruk-wekkend einde te brengen.

Marc maakt MEDIA bijzonder

- Technische vaardigheden gekoppeld aan artistieke en communicatieve kennis geven boodschappen slagkracht.

- Creativiteit doet uw audio- en beeldmateriaal opvallen binnen het globale marktaanbod.

- Uw ideeën worden kwaliteitsvol vertaald door het perfect aanvoelen van uw wensen.

Evenementen 

Uw ideeën concreet vorm geven tot een geslaagd evenement ? Een vakkundige hand maakt de voorbereidingen transparant en vergroot de kans op succes. Shows, concerten, bedrijfsfeesten, congressen, productpresentaties, stadsprojecten, beurzen, opendeurdagen, openings- of slotmanifestaties, lanceringsevents, … Marc gaat van A tot Z, samen met u en uw ideeën.

Marc maakt EVENEMENTEN bijzonder

- Gedreven door veel creativiteit en vakkennis leveren we maatwerk naar uw budget.

- Een uitgebreid netwerk zorgt dat elk deelaspect van uw evenement in goede handen komt. Door de vele talenten die we zelf in huis hebben, garanderen we tevens de meest voordelige prijszetting.

- Een jarenlange ervaring in realisaties voor privépersonen, kleine en grote bedrijven, overheidsinstanties. Zowel in de profit als non-profitsector.