Bijzonder ge(s)maakt …

Regie roadmovie & show 'Roots 66'

Muziek en auto’s hebben een sterke band gesmeed tussen Günther Neefs & Guy De Pré. In augustus 2018 gaan zij samen op de baan op de meest mythische van alle wegen: de US Route 66.

Het resultaat van deze muzikale queeste wordt voor eeuwig en altijd gegroefd op vinyl. De LP 'Roots 66' vat 3940 km samen in 15 onvergetelijke tracks. De beklijvende beelden van de roadtrip worden vastgelegd op DVD. En het absolute vuurwerk kan je letterlijk en figuurlijk beleven tijdens de gloednieuwe THEATERSHOW in het seizoen 2018/19.

Meer info

Vertelstem luisterverhalen

Marc zal ook in 2018 - 2019 de vertelstem van de nieuwe verhalenreeks Leesknuffel zijn. Hij duikt voor dit succesvolle product van Uitgeverij Averbode in juni de studio in.

Meer info

Moodvideo 'Zo is Sint-Niklaas'

In de maand mei (2018) werd in de clip 'ZO is Sint-Niklaas' gedraaid. Een moodvideo die de rijke diversiteit van de Wase hoofdstap wil onderstrepen. In het productieproces zat ondermeer een draaidag in volle stadscentrum en met meer dan 150 figuranten die door Marc in goede banen werd geleid. De moodvideo zal vanaf juni 2018 verspreid worden via tal van kanalen en media. Marc leverde concept, scenario en regie voor dit bijzondere project.

Meer info

#M - Massaspektakel in openlucht

Op woensdag 16 mei 2018 werd in Lede het project #M voorgesteld. Een multimediaal massaspektakel in openlucht dat de 600 jaar oude Mariale Processie vervangt. Première : vrijdag 3 mei 2018, markt Lede (België, Oost-Vlaanderen). Marc levert concept, scenario en regie.

Meer info

Coachings Odisee Hogescholen

Marc maakte in april 2018 voor de Odisee Hogescholen een 'ronde van Vlaanderen' met als inzet : coachings die communicatie nog beter maken.
Eerder was Marc bij deze hogescholen ook al te zien als host tijdens hun 'Facebook Live'-dagen.

Meer info

Sprookjes voor Ketnet en NPO

Marc was in de lente van 2018 voor audio-opnames in Nederland om er zijn stem uit te lenen aan een sprookjesreeks voor de Vlaamse en Nederlandse televisie. Je kan hem binnenkort op Ketnet en NPO (Nederlandse Publieke Omroep) in alle tonen en vormen horen als ... koning

Meer info

CD-presentatie 'Puzzle Steel'

Op 7 maart 2018 realiseerde Marc in een volle concertzaal De Casino (Sint-Niklaas) de CD-presentatie van 'Puzzle Steel'. Een indringende ode aan de steelguitar. Op het podium : o.a. Jef Marinus, Paul Michiels, Doug Adkins (USA), ... Volgens de vele recensies : een unieke muziekbelevenis ... èn ook op CD te beluisteren.

Meer info

Stem instructiefilm Toyota

Marc zat eind januari 2018 - in opdracht van AV Image - in de opnamestudio voor Toyota. Zijn stem zal te horen zijn op een instructiefilm voor garagehouders van dit bekende automerk.

Meer info

Gastheer Velofollies 2018

Marc was op 19, 20 en 21 januari 2018 terug te vinden op Velofollies, de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux. In Kortrijk XPO is hij drie dagen lang de aimabele gastheer voor het bekende bandenmerk Apollo Vredestein.

Meer info

Jaaroverzicht Provincie Oost-Vlaanderen

In de laatste dagen van 2017 kleurde de stem van Marc het jaaroverzicht voor de Provincie Oost-Vlaanderen.

Meer info

Pagina's