Bijzonder ge(s)maakt …

Lid vakjury Talentshow

Tijdens een reeks zaalshows in het Antwerpse Fakkeltheater gaat The Singing Factory ook in augustus/september 2021 op zoek naar het muzikaal Talent der Lage Landen. De kandidaten worden tijdens de wedstrijdavonden door een professionele jury beoordeeld. In de eerste plaats wordt er gequoteerd op zang en stemtechniek, maar ook uitstraling, podiumact en originaliteit zijn belangrijk. Marc zetelt in deze editie voor het eerst als vakjurylid.

Meer info

HOST VTM ROADSHOW

VTM2 lanceert 'Darts On Tour'. Van zondag 18 juli tot en met zaterdag 14 augustus 2021 trekt de dartstruck van VTM 2 doorheen Vlaanderen en houdt halt in tal van steden : o.a. Sint-Niklaas, Middelkerke, Roeselare, Lier, Herentals, Vilvoorde, ... Alle amateurspelers kunnen er zelf een gooi doen naar talloze prijzen. Marc is de enthousiaste host : veel zon, veel fun, veel publiek, veel talent ... en vele winnaars.

Meer info

TV-gezicht voor breed cultuurprogramma

The word is out : Marc wordt een nieuw zendergezicht bij Ment TV. Vanaf september 2021 presenteert hij er wekelijks ‘Affiche’, een programma over theater, musical, events, podium, … 60 minuten, Vlaanderen-breed. Meer weten ?

Meer info

Streaming proclamaties 750 studenten

Grote schoolproclamaties houden is zelfs aan het einde van de coronatijd nog niet vanzelfsprekend. Sint-Carolus Sint-Niklaas (secundair onderwijs) klopte daarom bij Marc aan voor een creatieve oplossing om haar leerlingen en ouders – ondanks de corona-beperkingen – alsnog een unieke beleving te kunnen bezorgen. Het werden 2 avonden, voor meer dan 750 laatstejaarsstudenten, verspreid over 6 proclamatiemomenten. Hybride gerealiseerd : leerlingen in een tot grote televisiestudio omgebouwde inkomhall - hun ouders, leerkrachten en sympathisanten thuis in de woonkamer. Integraal live.

Meer info

Promoclip Gratis Geveltuinen

Een creatief project verdient een creatieve aandachtstrekker. Voor de Stad Sint-Niklaas realiseerde Marc een ‘buitenbeentje’ als campagneclip om in de stad zoveel mogelijk gratis geveltuinen te laten verschijnen :  idee, concept, scenario, casting, regie & stem. Het resultaat werd veelvoudig opgemerkt : hoge waardering en viraal sterk scorend op de sociale media-kanalen. Enkele dagen na de lancering op 12 juni 2021 stond de teller voor een gratis geveltuin reeds op 350 aanmeldingen. En dat aantal groeit gestaag aan.

Meer info

Stem audioproducties Pelckmans

Ook in 2021 betekent het einde van het schooljaar een dagenlang verblijf in de audiostudio. Als stemacteur en -regisseur realiseerde Marc in opdracht van Uitgeverij Pelckmans de audio-dragers voor tal van handboeken : o.a. Memoria, Zomerkriebels, Tornado, Campus, Magned, … Vanaf september te beluisteren in het merendeel van de Vlaamse en Waalse klassen.

Meer info

Host Summer Health Symposium

Op zaterdag 29 mei 2021 was Marc host voor het Summer Health Symposium voor de Vlaamse apothekers. Online, maar daarom niet minder boeiend. Alweer een fijne samenwerking in opdracht van MTouch en Cmore.

Meer info

Voorzitter Ultima’s Cultuurprijzen

Op 18 mei 2021 werden de Ultima’s, de Cultuurprijzen van de Vlaamse Gemeenschap, opnieuw uitgereikt. De awards zijn één groot cultuurfeest waarbij men de hele cultuurwereld samenbrengt en terugblikt op het voorbije culturele jaar. Dit jaar had Marc het voorrecht en de eer om een juryvoorzitter te zijn. 

Meer info

Host webinar 'Wondzorg'

Donderdag 6 mei 2021 modereerde Marc voor de Vlaamse apothekers een webinar rond het thema wondzorg.

Meer info

Moodvideo Kleuter en Lagere School

Na een eerdere moodvideo voor Heilige Familie Secundair mocht Marc begin april 2021 voor een identieke opdracht ook aan de slag voor de Kleuter en Lagere School Heilige Familie. Een erg fijne samenwerking met als eindresultaat een beeldclip die volledig de warme sfeer en het kwaliteitsvolle onderwijs uitstraalt.

Meer info

Pagina's